-

Sista Februari

 
 ~ Min förebild, min största idol, Danny Saucedo med Alcazar i Melodifestivalen i Malmö 2013 ♥ ~
Hejsan, idag har jag gått i skolan, tränat handboll och fikat med en kompis.
Skolan var så långtråkig fast idrotten var ändå sjukt rolig, vi körde någon femkamp och någon pjättlek. Jag, Ellen och Stefan kom sist haha. Vi missade målen hela tiden. Sen så typ tröttnade jag på de andra lektionerna. Jag ska ändå kämpa i skolan och höja mina betyg. Vill iaf ha ett C i de flesta ämnerna. 
Handbollen gick inte alls bra idag, sköt utanför målet hela tiden och var inte fokuserad. Jag vet inte vad som hände. Jag ska också kämpa där och bli bäst. Det är mitt mål. 
Jag och Smilla fikade på Donken efter skolan och vi köpte vars en Mcflurry. Gott var det. 
Jag ska och lägga mig vid 22:00 så jag måste nog skynda mig nu. Imorgon börjar jag halv 9. 
Vi ses och hörs! 
Kommentarer 5

Onsdag

Hejsan, skolan idag var väl helt okej. Fast på So:n så sov halva min klass haha. Vi kollade på någon film om världen så somnade hälften även jag. Såg ganska roligt ut, jag skulle ha fottat det. Vår lärare bara var det gott att sova? Vi bara haha. 
Hade även reklamen att dela ut och så hade jag en speciell handbollsträning efter. Handbollen var ganska svår. Jag fattade nästan ingen övning. Jag va riktigt dålig också. Det kändes inte alls bra. Blev lite besviken på mig själv. Nu när alla tränare från hela föreningen kollar på så gör man misstag hela tiden och vågar ingenting. Blää på det. 
 
RÖSTA SNÄLLA PÅ MIG HÄR! Man kan vinna mello biljetter till finalen och en massa annat, jag heter @karolinaransed på instagram och jag är ungefär i mitten av denna listan. SÅ SNÄLLA! Ni får en länk om ni skriver att ni har gjort det. TACK BÄSTA NI! :D
 
 
Kommentarer 16

Skola

 
Hejsan, nu ska jag strax sticka upp till bussen. Jag börjar 08:50 idag. Matchen igår gick inte alls bra, det blev lika 2-2 men vi spelade inte alls bra. Idag efter skolan ska jag dela ut reklamen och träna handboll. 
Idag blir det inte så bra uppdatering. Jag ska försöka så gott jag kan, 
Ni får ha det så bra! 
 
Kommentarer 14

Första dagen i skolan efter lovet.

Hejsan, nu är skolan igång igen, det känns både tråkigt och roligt. På sportlovet så gjorde jag nästan inget mer än att jag kollade på bio med en kompis, var i Höganäs med min kompis och mamma, såg på melodifestivalen och träffade Danny, och var på väla med två kompisar. Ja det var det jag gjorde. Fast lovet har ändå varit sjukt roligt och bra. 
Om 45 minuter ska jag till fotbollsmatchen, vi ska spela träningsmatch mot Glumslöv inför DM på lördag. Vi ska möta Eskilsminne IF på lördag och vi får alltid det svårt mot de. Men denna gången ska vi vinna. 
Skolan idag var rätt chill, vi hade fysik/teknik, slöjd, mentorstid och idrott. På idrotten hade vi handboll och jag som spelar handboll borde vara bättre än de andra. Men alla punktmarkerade mig och då är det inte så lätt. Vissa fällde och puttade mig också. Det var inte så lätt som sagt. 
Nu ska jag börja packa väskan och byta om. 
Vi hörs senare förmodligen.
Kommentarer 13

Emporia & Malmö shopping 23/2 och 24/2.


 
Hejsan, igår och i Lördags var vi iväg i malmö och shoppade, jag shoppade ett par joggingbyxor på Hollister och en t-shirt. Vi var även iväg igår i Malmö och vi gick in på Stadium + och handlade ett hårband till fotbollen.
Joggingbyxorna 410 kr. (Hollister).
Tröjan 200 kr. (Hollister). 
Hårband 59 kr (Stadium +). 
Skylten fick också komma med från i lördags med Dannys autograf så lycklig! Han ritade även en gullig blomma till mig. 
Just nu är jag med Smilla och Nicole på Väla. Vi ska shoppa lite eftersom vi har studiedag idag, vi börjar skolan på tisdag. 
 Ursäkta bilderna, jag orkade inte ta fram kameran så det fick bli mobilbilder.
 
 
Kommentarer 29

Danny Saucedo fyller 27 år idag!

Hejsan, idag fyller världens bästa Danny 27 år. Önskar dig en toppen dag och att du får fira den med nära och kära. Kram! 
Idag har vi studiedag och imorgon börjar jag skolan. Blä! 
Idag ska jag till Väla med Nicole och Smilla så vi kommer nog stanna där hela dagen. På kvällen har jag handbollsträning + styrka. 
Detta är min dag ungefär. Jag saknar redan Danny åh! Vill träffa han igen haha. 
Nu ska jag bege mig till bussen, ni får ga det så bra. Vi hörs!
 
Kommentarer 8

Jag träffade Danny igår!

Hejsan, igår på Melodifestivalen var verkligen awesome eftersom jag träffade min stora idol Danny. Han stog i ett hörn och prata först och där fick man inte gå in för vakterna så vi stog där och väntade. Så gick vi fram och frågade vi om fick ta en bild med han så kom han och kramade en supermysig kram och tog sitt ansikte mot min kind. Så sa han åh vad fin skylt och så sa mamma ja hon fångade din bukett förra året. Danny bara just det (som om han kom ihåg det). och han pratade lite med mig. Senare så skulle han gå och då gick vi till greenroom igen för att han signerade och så fick jag en autograf på min skylt och en kram och en puss på min kind. Så sa han hej och titta på min skylt vart han skulle skriva autografen och så sa han du får en blomma här. Så frågade jag om jag kan få en kram så fick jag det och en puss. 
Jag skakade efteråt och var superlycklig och det är jag fortfarande. 
Tillbaka till vad vi mer gjorde där.
Vi gick runder på Emporia först men vi var bara inne på Hollister och jag köpte två saker som ni får se senare. 
Vi åt även på Max där. När vi kom till Emporia så var där en som hade klätt ut sig till en viking som förföljde oss haha. 
Vi gick in i arenan och tog en massa gratissaker, vann på hjul och bara gick runder. När det började så var det sjukt roligt. 
Ja, det var efteråt jag träffade Danny. Världens bästa dag någonsin. 
Nu är vi i bilen påväg ner till Malmö igen för att Jonathan ska spela match mot Olympic. Senare ska vi handla lite mer till köket osv. 
Jag drar veckans blogg imorgon istället, jag orkar inte det nu!
Jag svarar på kommentarer när jag kommer hem. 
Vi ses!
Kommentarer 41

Världens lyckligaste :D

Kommentarer 10

Eddie Razaz - Alibi (Melodifestivalen 2013)

 
Kommentarer 6

Lördag

 
~ Två bilder på min skylt som jag ska ha med idag på Melodifestivalen, hade den förra året med i finalen och då kom jag med i tven själv med den. Skylten är därför lite sliten (sönder menar jag då i kanterna som ni nog ser på bilderna ovan)  ~

Hejsan, nu på morgonen har jag fixat min skylt inför ikväll. Vi ska på livesändningen av melodifestivalen i Malmö och vi ska sitta på främre parkett alltså på golvet. Håll utkik om ni ser mig/oss. Om ni har det släng då in en kommentar här haha. Ska bli superkul. Hoppas verkligen att jag får träffa Danny nu också. Innan vi ska in i arenan så ska vi in en sväng på Emporia. Hoppas vi går in på Hollister. Det måste man ju om man nu är där haha. 
Vi ska ha med oss vår systemkamera men jag hittar inte laddaren. Så den kanske tar slut på batteri. Hoppas inte det iaf. 
Så idag kommer det att bli en toppendag. 
Jag slänger kanske in något mobilinlägg och gör något tidsinställt. 
Ni får ha det så bra!
Kommentarer 17

Höganäs outlet

Hejsan, vi har varit på Höganäs outlet idag och jag handlade ett par byxor och dessa hörlurarna, hörlurarna kostade 200 :- på lager 157 och byxorna 300:- i samma affär. Vi var även på ittala outlet och handlade glas, tallrikar osv till köket. Jag var då iväg med mamma och Moa, senare skulle vi äta men vi hittade inget i Höganäs så vi fick åka tillbaka till Helsingborg och äta på donken. Senare hade vi fotbollsträning. 
Nu ska vi se på gladiatorerna och äta god mat. 
Vi hörs!
Kommentarer 19

Freeedag

~ En bild från ljusfesten ~
 
Hejsan, jag vaknade för ett tag sedan. Idag ska jag och mamma iväg till Höganäs Outlet och handla tallrikar osv till köket. Ska faktiskt bli en mysig dag. Senare på kvällen ska jag träna fotboll och se på gladiatorerna. 
Jag svarat på era kommentarer ett tag nu och fortsätt med att kommentera. JAG ÄLSKAR KOMMENTARER! 
Jag ska spela lite sims nu, ni får ha det så bra!
Kommentarer 19

Helgens blogg

♥ För att vara med ska du: 
♥ Skriva "jag är med" eller något liknande.
 
♥ Extra chans: 
♥ Följa mig via bloglovin HÄR!
♥ Gilla min facebook sida HÄR!
 
♥ Eller skriva ett inlägg om denna tävlingen på din blogg
 
Jag drar 3 vinnare på söndag, lycka till! 
Kommentarer 39

Bio

Kommentarer 13

Bio idag!

 
Hejsan, idag ska jag på bio med min kompis Smilla som jag skrev igår. Vi ska se Beutiful Creatures. 
Är det någon som har sett den? Är den bra? För att den verkar sjukt bra. 
Vi ska träffas på bussen till stan och bion börjar vid 15:30 men man måste vara där senast 15:00 eftersom vi har reserverat biljetter. 
Jag har fixat min design nu imorse, jag blev faktiskt ganska nöjd. 
Vad tycker ni? Ska jag ändra på något eller ska det vara som det är? 
Vi ses och hörs!
 
Kommentarer 8