-

En toppen Torsdag!

Fick hem min Frida tidning idag, ÄNTLIGEN!
Hejsan, jag hann med ett inlägg till idag och hann att svara på era kommentarer. Klar med både tyskan och matten som jag har gjort hela kvällen. Skolan idag var skitrolig. Först hade vi idrott och vi dansar fortfarande där vi ska redovisa på tisdag för hela klassen. Men om man ska ha bra betyg så får jag ta det. 
Efter skolan så skulle jag städa och så kom vår idrott och so lärare Henrik och vi frågade lite saker om läxor osv. Men när jag skulle börja städa så låg där en päronskrutt på marken så vi bara "Henrik vi behöver hjälp" han bara med vadå? Vi bara där är en päronskrutt och Karro vill inte ta upp den eller Smilla och Nicole (som var med mig då och jag är Karro). Henrik bara vem städar? Jag bara jag. Han bara Karro? Jag ja. Så sa han du kan väl ta upp den med lite papper så gjorde jag det. Haha han sa mitt smeknamn, lärare brukar ju inte göra det. Jag fick en riktig chock! Vet inte varför. Senare så hjälpte min mentor Cimmy mig med att städa och så gick det snabbare.
Stack senare vidare och fikade och sen stack jag till arenan och tränade handboll. Nu ikväll har jag pluggat och ska strax läsa min Frida tidning och sova. 
Lång dag men riktigt rolig. 
Vi hörs!
Kommentarer 21

09:30 börjar skolan för mig!

Hittade ingen annan bild! 
Hejsan, idag börjar vi 09:30 med idrott, älska. Bussen går om 14 minuter så måste verkligen sticka nu. 
Idag efter skolan ska jag städa på skolan och senare blir det handbollsträning och på kvällen så ska jag plugga. 
Blir kanske inga fler svar på kommentarer idag, imorgon blir det nog. Slänger in något inlägg från mobilen iaf. 
Hoppas ni får en fin dag så hörs vi!
Kommentarer 17

En upptagen dag!

~ bild sedan Paris i somras ~

Hejsan, jag kom hem från skolan för en halvtimme sedan, städade efter skolan idag igen och ska göra det hela denna veckan ut och hela nästa. Skolan idag var väl sådär. Imorse var jag ju hos doktorn och det gick bra tyckte jag. Inte så farligt. Ska typ få någon medicin för min mage. Läkaren trodde att det var förstoppning. 
Jag ska sticka ut med reklamen nu och senare ska jag på fotbollsträningen. Hoppas ni får en fin kväll. 
Detta blir förmodligen sista inlägget för idag, jag har läxa att göra också. 
 
Kommentarer 17

Doktorn om 20 min

Hejsan, om tjugo minuter ska jag vara hos doktorn och kolla min mage som jag skrev igår. Är lite nervös men inte så mycket, så jag missar lite av skolan idag. Efter skolan ska jag städa lite på skolan Blää och senare gå ut med reklamen. På kvällen ska jag antingen på en OV match eller till glumslöv för att träna fotboll.
Ni får ha det så bra! Svarar nog inte på kommentarerna idag. Hinner inte.

Kommentarer 5

Äter glass just nu!

Hejsan, nu sitter jag är vid datorn och äter piggelin. Fotbollen idag gick inte heller bra. 
Vet inte varför. får väl kämpa vidare. 
Imorgon ska jag till doktorn för att kolla min mage, jag har problem med den. 
Hoppas ni får en fin kväll!
 
Kommentarer 6

Att dansa är inte min grej!

~ Sant ^^
 
Hejsan, hemma från skolan nu. Kom hem för ett tag sedan men skitsamma. Var helt okej dag i skolan också. Fast det känns som att jag bråkar med mina vänner som jag är med. Blää. Fast hoppas det går över snart. 
På sljöden så gör jag en ljusstake och den är nästan klar, ska bara olja den. Kommer att lägga ut bild på den när den är klar. Jag lovar. På idrotten så har vi ett dansprojekt att dansa inför klassen med en grupp och jag har ingen takt och är helt stel. Kommer bara skämma ut mig. Vi tränade inför vår idrottslärare idag och det var så pinsamt, fast detta går på betyget så måste göra detta bra. Jag kan om jag vill. Men hoppas det kommer gå bra iaf. 
Om två timmar börjar min fotbollsträning! 
Ska äta lite nu och spela lite sims, har fortfarande inga läxor. Wiho!
Vi hörs!
Kommentarer 16

Då var denna måndagen snart slut!

 
~ WEBBKAMERABILDER ~

Hejsan, nu var jag hemma från handbollsträningen. Gick inte alls bra för mig idag. Jag vågade ingenting. Var helt knäpp tyst och gjorde inget bra alls. Ingen bra träning för mig då alltså. 
Ni ser på bilderna här ovan, de är kalender som vi ska sälja för 100 :- och alla lag är med i den. Jag såg helt mobbad ut. Man kan vinna med denna kalendern också. Jag ska iaf behålla en själv. Vill ni köpa en så hör av er? 
Jag ska iaf gå och lägga mig nu, jag börjar väldigt tidigt imorgon nämligen 08:10 med fysik/teknik slutar 14:00 med idrott. ÄLSKA IDROTT. Vår idrottslärare och SO lärare äger (det är samma lärare i båda ämnena). 
Hör kanske av mig innan jag sticker till skolan, vi får se. 
 
Kommentarer 19

Ny vecka, nya tag

Hejsan, kom hem från skolan för en halvtimme sen. Helt okej dag och den gick sjukt snabbt. Vi håller på med en sak på SO:n och Svenskan som heter Resan och det är helt okej tycker jag. Man ska vara 3 i en grupp och åka till två olika världsdelar och länder och min grupp ska till Hawaii och Paris. Man får ha 30 000 kronor per person och vi är 3 stycken så då har vi 90 000. På SO:n så hade vi ett litet prov som vi skulle veta vart de olika uddarna, städerna, haven osv låg. Ganska enkelt men jag fick gå undan med en extra lärare eftersom jag får extrahjälp på skolan. Vi slutade egentligen 15:00 men min mentorsgrupp har städansvaret de här två veckorna och de innebär att man städar toaletter, sopar, torka golvet osv över hela skolan. Det är så dåligt och tråkigt. Fast imorgon har jag ingen för att jag slutar 14:00 och då kan jag ju inte vara kvar i en timme och vänta tills klockan blir 15:00 det är då man får börja städa. Nu ska jag spela lite sims 3.
Ikväll ska jag träna handboll, har nästan inga läxor så skönt. 
Hoppas ni får en fin kväll. Vi hörs!
 
Kommentarer 23

Sims 3 it's mine

Hejsan, jag var ju som sagt iväg med mamma idag och köpte saker som vi behövde. Vi beställde ett matbord som vi ska ha i köket. Vi hittade även en soffa som vi ska beställa om någon vecka. Jag köpte två sims 3 spel på Maxi för 398 kronor. Sims brukar ju alltid vara så dyrt men nu var de inte de hihi. Så det är vad jag har gjort idag. Nu ikväll har jag bara spelat sims och som ni ser på bilden så är bilderna tagna med min webbkamera. 
Varför är sims 3 spelen på rea, ska sims 4:a komma ut snart eller? Förstår inte riktigt haha.

Vi hörs mer imorgon! Kram!
Kommentarer 19

Veckans blogg vinnare, ingen ny omgång.

Vinnare 1 blev Alice hon bloggar om fotografi och hennes blogg är unik på hennes sätt, den inspieras väldigt mycket. Jag får alltid tips därifrån. Hon fotograferar otroligt fint och hennes design är verkligen riktigt fin. Hon fyllde 15 år i fredags så jag tycker ni borde säga grattis i efterskott till henne och för att hon vann. 
 
 Vinnare 2 blev Emilia som bloggar om fotografi, fotboll och gimp. Hon är 11 år och är född 2001 och har en riktigt fin blogg. Hon har gimpskolor och varierar inläggen för det mesta. Grattis till dig! 
 
Vinnare 3 blev Sanna hon bloggar om fotografi och fotboll. Hon har också en riktigt fin blogg. Hon bor på Åland och fyller år på onsdag tror jag. Hon fyller 15 år då alltså är hon född 1998. Hon har nyss fått photoshop elements så in och se vad hon har lärt sig. 
Grattis till er som vann och tack till er som var med. Jag har tyvärr ingen ny omgång!
 
Kommentarer 14

Sista söndagen i Januari

Hejsan, idag ska jag iväg med mamma och titta lite på möbler till vårt kök. Om vi hittar något som vi redan har gjort så ska vi beställa det. Vi ska även till Maxi och då ska jag förmodligen köpa sims 3. Är det ett bra spel? 
Imorse när jag vaknade såg jag att vi hade fått en masa snö så jag passade på att gå ut och fota. Fast nu smälter snön men det kan ju också vara lite skönt ibland.
Veckans blogg kommer ut i eftermiddag så håll utkik!
Hoppas ni får en fin dag!
Lite av bilderna som jag fottade i morse, de är redigerade. 
Fotograf: Jag - Objektiv: Canon EFS 18 - 55 mm - Kamera: Canon EOS 550D. 
© Copyright by Karolina
Kommentarer 5

Nytt i garderoben

Hej, Jag lovar inte att jag kommer blogga flera gånger om dagen men 1-2 ska jag försöka få ihop iaf. 
Imorgon ska jag kanske vara med en kompis men hon har inte hört av sig än så vet inte om det blir av. Annars följer jag med mamma och kollar lite på möblemang till köket och sådant. 
Som ni ser på bilderna här ovan så har jag fått massa nya kläder av mamma och även en fortunabag som jag glömde att fota. Får ta den någon annan dag. Mitt lag (handboll) fick våra nya matchtröjor tillbaka för några veckor sedan och jag älskar den. Om ni undrar vilken den är så är det den gröna tröjan där uppe. 
Fortuna ställ + Byxor - Bareko sport. (ska få namntryck på de också)
Fotbollsbag (inte med på bilden) - Bareko sport.
Joggningjacka - Stadium
Svart mössa - Stadium
Vantar - Stadium
 
Hoppas ni har haft en superbra lördag. 
Kommentarer 13

Sjuk

Hejsan, jag åkte till skolan idag men jag fick väldigt ont i magen och mådde sjukt illa, så det var därför jag mådde sjukt illa igår. Har sovit en timme ungefär men jag mår lite bättre nu. Idag ska jag plugga lite, titta på film, fixa designer och sova. Jag tror inte det blir någon fotboll för mig idag. 
Hoppas ni får en bättre dag än vad jag har. 
Webbkamera bilder som jag tog nyss, haha sista bilden.
Kommentarer 16

Zara Larsson - Uncover

 
Jag tänkte börja med dagens låt, om ni gillar det? Jag hade tyckt det var kul att jag lägger ut en låt varje dag som jag gillar. Idag får Zara Larsson stå för denna plats! GRATTIS!
Kommentarer 4

Börjar om helt på bloggen från och med nu!

Hejsan, jag har bestämt mig för att börja om helt nu men jag tar inte bort några inlägg eller något, jag har bara gjort om lite i designen. Jag kommer att blogga varje dag även om jag inte har tid och kommer att lägga upp lite inspiration, designtips, lite om vad jag gör, musiktips, videoinlägg osv. Hoppas att ni gillar det. 
Har redan börjat med veckans blogg som avslutas på söndag, glöm inte den bara. 
Idag i skolan så har jag inte mått så bra som jag skrev innan och jag mår bättre nu fast jag mår fortfarande illa. Fick därför skippa handbollsträning. Min design är nästan färdig nu, bara lite småsaker kvar. 
Jag ska snart göra mig i ordning för att gå och lägga mig. 
Godnatt så hörs vi mer imorgon!
Tummen upp för att jag är tillbaka.
Kommentarer 1