-

Vinnaren av gissa kändisen

Tack till alla som var med, alla fick faktiskt rätt på att det var Eric Saade men jag fick lotta och då fick jag en vinnare. 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VINNAREN!
Kommentarer 8

Shoppat på Emporia

 

Kommentarer 4

Gimpskola?

Jag undrar om jag ska ha en gimpskola och då är den andra frågan till er. 
VAD VILL NI LÄRA ER? Skriv så mycket förslag som möjligt ska försöka fixa en video med det som ni vill lära er. 
 
Kommentarer 2

Frågestund

Nu tänkte jag starta en frågestund och jag kommer att svara på frågorna i ett videoinlägg. Jag svarar på alla frågor på onsdag. Fråga vad ni vill, jag svarar på allt som jag kan svara på. Ni som skriver frågor till mig får en länk i ett inlägg när tävlingen är avslutad.
Lycka till!
Kommentarer 1

Gissa kändisen?

 
Jag tänkte starta med något nytt här på bloggen nämligen gissa kändisen. Hur går det till? Jo, det ska jag berätta nu.
 
Hur du ska vara med och tävla? 
Du ska bara gissa vem som gömmer sig bakom bilden, jag kommer inte acceptera kommentarerna förräns tävlingen är avslutad (ingen ska fuska så det är därför). Den avslutas på tisdag. Vinnaren får en länk i ett inlägg. 
 
LYCKA TILL!
 
(Jag kan inte svara på era kommentarer, blogg.se dampar sönder tyvärr. Vi får se när det funkar igen)
Kommentarer 17

Ny design pågång

NY DESIGN PÅGÅNG! Därmed ingen bloggning förräns den är klar, blir någon gång i helgen!

Kommentarer 12

Be happy, be free, believe, forever young

 
~ weheartit bild ~
Kommentarer 13

Träningsöndag

 
Välkommen söndag! 
Idag ska jag först ut och springa en runda, senare ska kolla på mitt fotbollslag när de möter Glumslöv/Fortunas 98:or, vid 15:00 ska jag iväg till IH för att spela handbollsmatch på Eslövs 98:or. Idag blir det en träningsdag. Det behövs faktiskt också ibland. 
Imorgon börjar skolan efter en skön helg, vi slutar 12 imorgon för att det är utvecklingssamtal på skolan och jag har det imorgon. 
 
Kommentarer 17

Spotifytips

Kommentarer 3

6 saker som jag hatar

Hej, jag tänkte variera med inläggen på min blogg. Jag kommer då att ha inspirations bilder, tips på olika saker, saker som jag gillar och hatar, tävlingar osv. Hoppas att ni kommer gilla det!
 
HÄR KOMMER EN LISTA PÅ 6 SAKER SOM JAG VERKLIGEN HATAR: 
 ・ Jag avskyr spindlar, ormar och andra äckliga småkryp. Jag gillar inte heller hoppiga hundar som skäller.
 ・ Jag hatar handtorkar på toaletterna, hatar ljudet och usch bort med de. 
 ・ Jag avskyr fullegubbar, de är så äckliga och läskiga. 
 ・ Jag hatar att åka buss själv med busschauffören. 
 ・ Jag hatar när folk typ tror att hon/han är perkfekt även fast ingen är perfekt. Så är man med de som är lite mer populära för att bli perfekt. 
 ・ Jag hatar när folk typ har köpt något på Hollister osv, och så får man en påse som det står Hollister/Abercrombie/Victoria's secret på så ska man ha den som skol/träningsväska för att visa sig rik och visa sig bortskämd. DET FINNS VÄSKOR!
 
Det var väl det jag hatar mest i hela världen.
 
Kommentarer 1

Blev en bloggpaus i en vecka!

Men hallå, det var längesen. Jag tog en bloggpaus i en vecka och sen kunde jag inte hålla mig längre. Saknade min blogg har inget att göra typ när jag är hemma. Klar med all läxa nästan, behöver alltså då inte plugga denna helgen. 
Jag kommer att acceptera era kommentarer och läsa igenom de men jag kommer tyvärr inte svara på 70 kommentarer. Det har jag inte tid med. Jag kommer att skriva till er att jag har kommit tillbaka och då kan ni skriva till mig. 
 
Kommentarer 1

Bloggpaus vecka 11 och vecka 12!

Hejsan, har en riktigt dålig nyhet att berätta jag hinner inte med bloggen dessa veckorna, har massa plugg och träningar osv. Bestämmer mig för att inte blogga dessa två veckor, jag svarar inte på kommentarerna förräns jag kommer tillbaka, kommer tillbaka till påsklovet, vi ses! 
 
Kommentarer 4

Copacabanana - Sean Banan

 
Kommentarer 6

X You - Avicii

 
Kommentarer 17

ROBIN STJERNBERG ÅRETS VINNARE!

Instagram bild från idag - följ mig @karolinaransed

Hejsan, hade en superrolig kväll igår, Robin Stjernberg vann allt är så grymt glad för hans skull. Han var så värd det. Anton kom på en 4:e plats och det är också bra. Jag kommer sakna melodifestivalen, Danny & Gina och allt underbart. Vad ska jag kolla på tven på lördagar nudå? Hoppas att Robin vinner Eurovision nu också. 
Idag har jag spelat DM - Matchen mot Råå och vi vann med 12-0, även fast det blåste skitmycket så spelade vi sjukt bra. Hoppas att vi vinner hela DM nu också. Resten av dagen har gått till plugg. Har skitmycket nästa vecka och jag hinner inte i veckan. Jag vill inte missa någon träning så jag får väl göra det på helgerna istället. 
Hoppas ni får en fin kväll!
Kommentarer 17