-

Måndag

Bilden är inte alls bra, men detta är på mina Victoria's Secret bodymists.
Då var det måndag igen, min dag har varit ganska trist, Mina kompisar i skolan gick hem på rasten så där var jag helt själv och pluggade lite vilket behövdes. Fick även ett mattehäfte som jag ska träna på. 
När jag kom hem började jag direkt att plugga, biologi och engelska. Nu försöker jag att fixa med min nya domän men den kommer aldrig upp vilket är lite surt. Hoppas på att den kommer upp ikväll då jag är på handbollsträning. 
Vi ses!
Kommentarer 39

Söndag

Min dag har varit bra, jag har spelat en handbollsmatch mot Näsby och där förlorade vi med 2 bollar. Alltså det blev 16-18 till Näsby vilket var väldigt surt. Vi får ta nya tag tills nästa match istället. 
Efter matchen så skulle vi snabbt duscha för att sedan kolla på damlaget som mötte Boden. Där vann damerna med en boll. 
Nu ikväll har jag fixat med min domän, min nya domän karolinaransed.se kommer upp imorgon kväll. (om det funkar). Åh, vad jag längtar. Kommer att känna mig som en proffsbloggare haha. 
Nu ska jag gå och lägga mig, skola imorgon! Kram

Kommentarer 7

Grattis 1 år idag!

 
Bilden är i från Göteborg och Partille Cup i somras.
Hej!
Denna bloggen har jag nu haft i ett år vilket jag tycker är superkul. Nu ska vi fira med tårta och annat skojsigt haha. Jag ska strax iväg för att spela första handbollsmatchen för säsongen hemma mot Näsby. Vi har samling om en timme. Efter matchen så ska jag iväg och kolla på OV:s damer som möter Boden. Mitt lag ska moppa golvet och sånt efter de. Jag ska nog också ta och plugga lite ikväll. 
Det är hur min dag ser ut idag. 
 
 
Kommentarer 8

I'm back

 
Hejsan! 
Det var ett tag sedan, det var snart två månader sedan jag bloggade här sist. Tiden går snabbt, för att jag har haft min blogg i snart ett år alltså imorgon. Då ska det firas. 
Ni kanske undrar varför det står karolinaransed.se i headern och det är för att jag ska byta domännamn snart. Då ska min blogg heta karolinaransed.se. Vill att min blogg ska se proffsigare ut. 
Vi höres!
Kommentarer 14