-

Jag slutar att blogga ett tag framåt..

Hejsan mina läsare, det är såhär att jag inte kommer att blogga mer. Jag älskar verkligen att blogga, men hinner aldrig fixa bra och roliga inlägg. Jag börjar skolan på måndag, mina träningar i fotbollen och handbollen började denna veckan. Jag har handbollsträningar på måndagar, onsdagar och torsdagar. Tiderna är typ då vid 18-21:15 varje gång. Däremellan skolan och träningarna ska jag plugga om jag har läxor. Fotbollsträningarna är på tisdagar och torsdagar: vid 17:30 till 19:00 och 19-20:30 där ska jag också plugga emallan. På helgerna har jag matcher i både handbollen och fotbollen. Jag börjar 8:an nu och det är den svåraste årskursen där jag måste fokusera och få bra betyg. Jag hinner inte ens vara med kompisar.
Jag vill inte sluta blogga men har absolut inte tid nu när skolan börjar. Jag är ledsen. Jag är tillbaka när jag är tillbaka, vi får se när det blir.
Tack för att ni har följt min blogg. ♥
Kramisar //Karolina ♥
Kommentarer 1

Jag ska spara till en Macbook

Hej, som ni ser här ovan så ska jag spara till en MacBook Pro eller Air men vilken är bäst av dem? 
Macbook Air har snyggare design och är lite snyggare tycker jag, medans Macbook Pro är bättre tror jag. Så frågan till er är: Vilken MacBook ska jag spara till? MacBook Air eller MacBook Pro? 
Skriv gärna vad det är för skillnad eller om ni har en eller vad som helst om den, så är ni gulliga!
Kommentarer 3

tjeeeeena

 
 
tja, moa som skriver! följ mig på instagram, "moaagottschaalk". idag har vi badat i poolen och chillat lite, ska på träning sen. puss&hej
Kommentarer 3

Mina kusiner & Danmark

Maten som jag åt på restaurangen i Danmark, tortelinin var supergod. (Fotat med min sprukna iPhone 4s, därför inte så bra kvalitet)
Igår kom mina kusiner och de är så härliga, gosiga, roliga, härliga, söta, gulliga. Idag så kom de in och väckte mig typ. Vi har spelat fotboll, badat i poolen, ätit glass, varit i affären, varit i Danmark (Köpenhamn) för att min bror spelar en turnering där i helgen. Det är väl hur min dag har sett ut. Imorgon tills på söndag så spelar jag Eskilscupen här i stan (Helsingborg) så då kommer jag inte vara så aktiv. Vi ses och hörs.
 
Kommentarer 3