-

31 JULI 2013

Jag och min älskade tvillingbror. 
Ciao, jag kollade min mobil på big day och det är bara 19 dagar kvar av sommarlovet. Herregud vad det har gått snabbt. Jag börjar den 19:e Augusti, när börjar ni skolan? 
Idag har jag också fotbollsträning i Glumslöv. Efter träningen så kommer mina kusiner från Stockholm hem till oss. Jag träffade de i oktober förra året senast, så det ska bli väldigt kul. 
Det är väl hur min dag ser ut. Vädret ändrar sig hela tiden, ibland blir det molnigt, ibland regnar det och ibland är det sol.
Kommentarer 2

Allt en tjej vill ha - superbra film!

Denna filmen rekommenderas verkligen, såg den på tv3 för ungefär en halvtimme sen då den var slut. 
Handlingen är från tv.nu:
New York-bon Daphne Reynolds har aldrig träffat sin pappa. Hennes far, Henry Dashwood, känner inte ens till hennes existen. Det tänker Daphne ändra på, men mötet blir inte som hon har tänkt sig. Lord Dashwood tillhör den brittiska aristokratin och Daphnes ankomst skapar rubriker i skvallerpressen. Daphne ställs inför ett ultimatum - anpassa sig till det brittiska societetslivet eller försvinna ur lord Dashwoods liv.
 
Den får 5 av 5 stjärnor av mig - alltså full pott av mig haha.
Kommentarer 2

Tisdag - 30/7

jag och min tvillingbror på bilden ^^
 
hej, idag har jag ingenting för mig förutom fotbollsträning. solen har kommit fram nu också så det blir ju toppen bra. tar nog ett dopp i vår pool eller något. 
jag uppdaterar mer senare, kram!
Kommentarer 0

Jag är tillbaka på denna bloggen igen!

Jag är tillbaka på min gamla blogg, jag trivdes på nattstad men jag saknade att designa och så. Så jag ville hoppa tillbaka på min gamla blogg igen. Hoppas ni trivs med bra uppdatering. kram!
Kommentarer 2

nattstad.se/karolinaransed

Byter blogg ett tag framåt, får se om jag stannar där. Den nya bloggen är nattstad.se/karolinaransed

Hoppas ni vill fortsätta följa mig där kram! 
 
Kommentarer 0

Framme i Göteborg!

Vi är nu framme! Wiho!

Kommentarer 2

Påväg till Partille

Påväg till Göteborg nudå!

Kommentarer 2