-

Vecka 21 och 22 info efter min bloggpaus


 Jag är tillbaka efter min två veckors bloggpaus, har saknat min blogg så sjukt mycket! 
Vecka 20:
Spelade match i Helsingör med handbollen: Vi förlorade med 10 bollar mot Helsingör och vi gick runder lite i Helsingör och åt god glass, köpte lite godis och bara allmänt myste. 
 
Vecka 21:
Praktiserade på Ica Maxi Råå: Jag praktiserade från Måndagen till Fredagen och det var väldigt kul. Jag fick fronta och det innebär att jag ska ta fram varor som var längst bak och ställa de längst fram. Jag fick ta upp varor köra ut varor osv. Jag lärde mig en del och hade en superskön handledare som heter Viktor. Han var ung ungefär 21. Jag fick superbra omdöme och fick en massa saker efteråt från dem. TACK! 
På lördagen så var jag på Väla Pink Party med mina bästavänner, Moa, Smilla och Nicole. Sean Banan, Eric Saade och Ulrik Munther var där. Det var sjukt roligt. Vi träffade Sean och Ulrik och fick deras autografer på affischer. Superroligt verkligen. 
 
Vecka 22:
Då började skolan igen efter em veckas praktik, vi hade en massa prov denna veckan så har därför inte så mycket att säga om denna veckan. Vi hade engelska inlämning, svenska inlämning, två kemiprov, ett matteprov och ett SO - prov. Så nu har vi inget skolarbete kvar om jag inte får göra omprov såklart. Jag slutar skolan den 13:e Juni, när slutar ni?  OV Beachhandboll började också denna veckan även fast jag inte har spelat det än. Vi fick också reda på idag att min SO och Idrottslärare hans fru har fått ett barn så han kommer vi inte ha på hela nästa vecka, han skule ju vara med oss på beachhandbollen som är på tisdag. Hoppas han kommer ändå haha. Vi har haft handboll på idrotten hela veckan och vår klass är faktiskt bra. Vi kan komma långt. Imorgon ska jag spela Beachhandboll med handbollslaget, jag är riktigt taggad för att jag inte har tränat på 5 veckor och för att jag vill vinna någon gång. Jag ska även se Danny i Malmö på sommarlovsmorgon den 14:e Juni med Ida min kompis, det ska bli så kuul!
 
Nu ska uppdateringen bli superbra och ha massa nytt! Enjoy!
Kommentarer 21

Bloggpaus i två veckor

Hej, nu ska jag ta en liten bloggpaus i två veckor för att jag ska praoa hela nästa vecka och plugga och veckan där på så ska jag plugga inför 3 prov och två inlämningar. Hinner inte blogga då. Men kommer tillbaka snart igen! Hejdå sålänge!

Kommentarer 19

Danmark imorgon ☆

Tja tja, imorgon så ska jag till Danmark med handbollen och spela en handbollsmatch, sen ska vi vara där hela dagen och äta osv. Vi ska då till Helsingör. Imorgon blir det inte bra uppdatering. Har inget fritt internet där. Hade friluftsdag idag på Heden med skolan och då hade vi friidrott. Jag kom 1:a i klassen på kast med en liten boll. Jag fick 41 meter. Jag är så glad. De andra grenarna gick sjukt dåligt. Vi slutade vid 10:30 och senare gick jag hem från Heden och det tog 1 timme och 30 minuter. Jag ångrar att jag gjorde det haha. Nu vet jag att jag aldrig ska göra det mer. 
Nu ska jag börja att gå och lägga mig. 
Seeya!
Kommentarer 22

Det här är underbart!

Det känns underbart när Danny svarar mig två gånger på en kvart, love life!

Kommentarer 17

Loka Strawberry Ice Cream & Chocolate Shake

Köp inte Chocolate Shake, sjukt äcklig. Smakar Kaffe Choklad typ. Rekommenderas om ni gillar kaffe blandat med choklad. Men köp Strawberry Ice Cream sjukt god. Rekommenderas för er som älskar glass som gillar glass.

Kommentarer 68

Danny Saucedo ♡

Kommentarer 2

Förlust med 2-1

Hej, matchen idag gick inte alls bra, vi spelade någonstans helt öde haha. Vi ledde med 1-0 in till andra halvlek sen så gör de 1-1 och två minuter senare 2-1. Vi var inte alls bra och domarna var katastrof. Fast vi ger aldrig upp och vi fortsätter att kämpa.
3:a i hela Skåne är inte dåligt.
Skolan imorgon ska faktiskt bli kul, vi ska spela Beachhandboll på idrotten och så efter skolan ska jag till Maxi och prova kläder till praon. Ni fattar inte så nervös jag är för att praoa på maxi. Har typ aldrig varit så nervös innan.. :|
Seeya!

Kommentarer 26

Semifinal i DM dags!

instagrambild sen karlshamn
Halloj, nu är vi påväg till DM matchen till Köpingebro. Tar typ 1 och halv timme dit haha. Om vi vinner så går vi till final. Jag är supertaggad. Skolan idag var rolig men också långtråkig bara en massa tråkiga ämnen. Matte, Språk, Kemi/Biologi, Fysik/Teknik och SO. Fast SO:n är rolig. Nä nu ska jag vara social i bilen. 
Seeya!
Kommentarer 23

Lottningen till OV Beachhandboll

 
 
Vi är då PeterSvenskolan 7:4 - 1. Jag är supertaggad. Nu tar vi hem detta bästa klassen!
Kommentarer 47

Eurovision - Semi Final 1

 
Heja Sverige och Irland!  
Kommentarer 34

Jag älskar Idrott

En nytagen bild som jag gillar haha ♥
Tjo, skolan idag var helt okej, blev sekraterare för något i mentorsgruppen bara för att jag skrev fint haha. Hade även prov på fysiken och det gick skit dåligt. Fattade ingenting. På idrotten så skadade jag min fot när vi spelade fotboll. En kille i min klass sköt på min fot så att den vred sig. Har svinont, tänk så är det något allvarligt. Jag tror bara att det är en blödning eller stukning. Iaf inget farligt. Snart ska jag iväg för att träna fotboll. 
Seeya!
Kommentarer 37

Inspiration - Nails

Kommentarer 47

MY YEAR!

Lite fult collage. Ångrar lite att jag skulle lägga upp det haha!
Kommentarer 14

Jag gillar inte måndagar

 
Yo, skolan idag gick helt okej! Efter skolan stack jag till mammas jobb och var där i 2 timmar. Pappa kom och hämtade mig därpå. Vi stack till Bareko Sport och fixade mina Fortuna kläder med tryck och namn på de. Bilder kommer så småningom. Nu ska jag plugga till Fysik provet och sedan kolla på HIF mot Häcken på Tv:en med min familj. Jag ligger även långt upp på kommentarslistan. Tack för det mina läsare!
Seeya!
Kommentarer 15

Danny kommer till rix fm festival i sommar :D

Kommentarer 57