-

Funderar på en sak

Jag ska till denna showen i Helsingborg där Danny är med. Men nu kommer funkykidz till Malmö också och jag vill så gärna träffa en Danny kompis där och se Danny. Ska man gå på 4 shower i Malmö för 320 kr eller hur många ska man gå på? 
Kommentera gärna vad ni tycker
 
Idag så har jag inget inplanerat förutom handbollsträning ikväll, jag har läst 3 kapitel i min bok till bokredovisningen. Jag har även gjort lite fysik, ni har sett min nya design va? blev helt okej tycker jag.  
Nu ska jag fixa lite på designen
Kommentarer 1

Handboll hela dagarna långa

Rolig bild på bästa laget.
Igår och idag så har jag då varit på en handbollsträningssak hela dagarna. Igår tränade vi från 9-15 och idag 9-14 så jag har träningsvärk i benen nu. Vi fick då special träning från a-laget och några från a laget. Det var faktiskt rätt roligt och jag lärde mig rätt mycket. Jag var ju med förra året också och då spelade vi med pojkar och flickor 96-99 alltså så var vi yngst och det var hemskt. Nu så var jag äldst av alla eftersom jag fyller år tidigt på året. Det var då 99-01. Det gick väll helt okej för mig. Det som var det konstiga var att vi tränade i a-hallen på arenan igår, så sitter vissa av mina lärare där. Jag bara "åå vad pinsamt". Det var min idrotts/solärare (det är samma lärare), mattelärare, engelskalärare, en lärare som jag hade innan och min extralärare (specialpedagog). William bara "finns det några lärare här?" de bara ja. Jag bara William tyst. Så alla stirrade ihjäl sig på mig hahahha. Men det var ändå kul. Man ska ju inte träffa sina lärare på loven men det gör jag alltid ändå. Tre stycken bor här ute i den byn som jag bor i. 
Nu ska jag sluta prata om det. Imorgon ska jag plugga eftersom vi har ett fysikprov fredag efter höstlovet och så ska våran bokrecension vara inne. Så jag måste börja läsa nu. Jag fick även en matteläxa i vår extragrupp som jag gjorde idag. 
Resten av veckan är redan planerad vilket är såå sköönt. 
Kommentarer 0

Saker att se framemot

 
 
fyller 15 den 5:e januari // jag ska se danny i helsingborg den 22:e november med ida // jag ska spela sm steg 2 den 9:onde och 10:onde november (handboll) // min tandställning ska av den 9:onde december // sen så är det julen också 
Kommentarer 4

HÖSTLOV

Jag fick mitt diplom i onsdags. Det var bara jag i klassen som fick ett av både killarna och tjejerna. Min lärare bara "ja vi har en som har presterat bra på skoljoggen (och då visste jag att det var jag) han bara Karolina"
Alla i min klass applåderade och sa "sätt upp den på ditt skåp" jag tänkte nej. Den ska jag jag ha hemma haha. Det var superroligt. Ett minne för livet. 
En till sak är att på beep-testet (konditionstestet i skolan) så kom jag trea i klassen. (kom först av alla tjejer)
Två killar kom före mig och de är tävlingsmänniskor som verkligen vill vinna. Jag fick nivå 12.1 och senaste gången så fick jag 10.5.5. Så jag är väldigt nöjd. Killarna som kom före mig fick 12.4 och 12.8 eller något. Jag kunde ha vunnit mot dem haha. Jag var nära, de ville inte hoppa av bara för att det var en tjej som höll på att vinna mot dem. Så mesiga...
 
Vi har fått höstlov nu, vi fick det igår. Det är så skönt. Jag har inte så mycket inplanerat. På måndag och tisdag så ska jag träna handboll med 99:or och 00:or. Vi ska få en massa tips från a-lagsledarna. Vi ska då köra de övningarna. Det är faktiskt riktigt roligt men ändå tufft. 
Någon gång i veckan blir det nog Emporia med Johanna, ska vara med Moa och vara med andra kompisar. 
Imorgon ska jag skaffa ett eget spotify preminum konto. Vi har just nu ett spotify konto som alla i familjen använder. Min bror har det hela tiden och då pausas musiken hela tiden vilket är väldigt jobbigt. 
Jag har även kollat på en iPhone 5s i guld som jag önskar mig. Hoppas på att jag får en eftersom min mobil jag har nu är helt i sönder. Min hemknapp är helt av. Min baksida + framsida är helt spärckt. Jag får glasbitar i fingret hela tiden det trillar även av glasbitar. 
Hoppas ni orkar läsa allt haha. Detta inlägget blir så långt bara för att jag inte har bloggat men nu börjar jag igen. 
 
,
 
 
 
Kommentarer 3

Handboll äger!!!!!

Tjabba tjena hallå!

Kommentarer 4

UGG'S Australia & Bests by Dr Dre


Pappa kom hem från USA idag och köpte detta till mig. Jag blev såå glad! Allt är äkta och jag har önskat mig detta så länge. Världens bästa pappa någonsin. 
Kommentarer 14

Orientering
Idag har vi orientering och det gick inte bra. Det gick på vårt idrottsbetyg. Så nu är jag lite besviken. Har ju B i idrott och vill inte sänka mitt betyg. Jag får väl fortsätta kämpa. 
Vi slutade 10:30 och då tog jag bussen hem. Jag har pluggat lite och varit med mormor en stund. Handbollsträning som gäller snart då. Hoppas ni har haft en bra dag. 
Kommentarer 1

Jag ska se Danny i November

Jag ska se Danny i Helsingborg (han ska vara i helsingborg arena) på funkykidz i November då han uppträder. Jag längtaaar så sjukt mycket och hoppas på att få träffa han igen. 

Tandläkaren idag gick rättså bra. Han sa att det var jättefint även om jag borstar slarvigt. Jag ska kanske ta av min tandställning om två månader. Jag längtar sjukt mycket så nu har jag fått andra gummiband som jag ska ha dygnet runt i tandställningen. Skolan idag var rätt chill. På hemkunskapen så skulle vi bara skriva olika saker om ett näringsämne. På so:n var inte vår lärare där så vi fick en specialpedagogen istället som jag känner. Vi kollade på en dokumentär om Egypten. Så hemsk dokumentär. På engelskan skrev vi bara i vår engelska bok som var rätt enkelt.
Jag ska snart iväg på handbollsträningen. Jag är nervöös, vi ska ha a-lagetstränare där igen. Täänk så gör jag fel och allt blir bara fel. Men jag ska fortfarande kämpa för att bli bäst. 
Ni får ha det så bra.
Kommentarer 14

Yogiboost öppnar på Väla centrum

Jag är så glad just nu, frozen yoghurt butiken som har störst utbud av frozen yoghurt, smoothies och mer. De öppnar i December. Då blir det mycket ätande för mig haha. 
Ingen träning idag, inget plugg. Fotboll Sverige - Tyskland och det står 2-1 till Sverige. Skolan idag gick ganska bra förutom att jag fick häftmassa i håret av en i min klass. Jag blev jättesur eftersom det tog 20 minuter att få bort. Vi fick reda på att vi har friluftsdag på torsdag med orientering i Pålsjö Skog. Jag kan inte Pålsjö. Det går ju också på vårt betyg men jag ska köra själv och få så bra som möjligt. Jag ska ha A i idrott i år. Jag har just nu B i idrott. 
Imorgon ska jag till tandläkaren. Jag är nervös... Tänk så har jag borstat tänderna dåligt. Men jag får hoppas på det bästa. 
Ni får ha det så bra! 
Kommentarer 10

Bra dag!~ Jag hinner tyvärr inte svara på era kommentarer, jag kommer nog att göra det imorgon ~ 
Igår: Vi spelade SM, vi vann mot Höör och vann med 12-13 när det var 1 minut kvar. Mot Cyrus så förlorade 9-14. Lite tråkigt var det att jag inte fick spela så mycket. Jag fick spela 18 minuter av 120 minuter och en match så fick jag och tre andra inte spela alls. Jag blev jätteledsen. Men jag har gjort dåliga träningar förra veckan. Så det kan vara därför. 
Men det är bara att ta nya tag. Vi kom till steg 2 och två andra lag kom till steg 3 så vi får en jobbigare väg. 
IdagIdag så var skolan faktiskt bra, måndagar brukar vara jobbiga men det var inte denna. Jag är äntligen klar med min uppsats. Jag hade bestämt med min SO/Idrottslärare (min favoritlärare) att han skulle hjälpa mig eftersom jag inte kunde göra det i helgen. Så jag stannade efter skolan med bara han och fick jättemycket gjort och blev klar. Jag skrev 7 A4:a sidor och han tyckte att det var bra. Det var jättebra att jag fick så mycket hjälp. Bästa läraren. 
Har nyss kommit hem från handbollen och det gick sådär. Måste bli bättre för att komma med det bästa laget. 
Men nu måste jag kila. Hejdå! 
Kommentarer 9

Barndomsminnen - lite info

Jag älskar att åka skidor, jag har gjort det kanske 7 gånger och en gång i Österrike och 6 gånger i Sälen.
 
Jag har varit i Spanien 3/4 gånger eftersom min farfar bodde där innan. Han bodde halva året i Spanien och halva i Sverige.
 
 
Jag har en tvillingbror som heter Jonathan och jag älskar han 
 
 
Då jag började på fotboll, när jag var 5 år.
 
Jag gick på en skridskoskola när jag var 8 år.
 
 
Min första turnering med handbollen. 
 
Min underbara familj, dålig bild jag vet.. (Gran Canaria)
 
Detta var väl lite om mina barndomsminnen.
Kommentarer 14

Mot steg 3


Hej alla. Jag har det underbart här i Uddevalla! Vi bor på ett minihotell (hus) och jag och Un har det minsta rummet haha. Men nu sitter vi i bilen påväg till hallen för att spela två till matcher som vi måste vinna. Vi spelade en igår och mötte Kroppskultur som är ett grymt handbollslag. Vi förlorade med 10-18 men det är ändå bra. Idag så tar vi nya tag! 
Jag kommer hem sent ikväll då jag inte kommer att blogga. Men det kommer ett tidsinställt inlägg idag. 
Men ha det! 
Kommentarer 5

Hitta/följ mig på ♡

 
Följ/hitta mig här, om ni följer mig så betyder ni allt. ♡
 
 
Kommentarer 7

Tack så jättemycket!

 
Tack så jättemycket för din fina kommentar, jag blir sååå glad av sådana kommentarer. Så gulligt av dig! Mina läsare är bara bääääst! 
 
 
Kommentarer 8

Sovmorgon

Det fick bli denna bilden eftersom mina mappar inte fungerar.
Hej, idag börjar jag skolan klockan 10, jag tar bussen vid 20 över 9. Skolan igår var jätterolig. Jag stannade kvar efter skolan och pratade lite med en lärare och fick lite hjälp med arbetet. Hann tyvärr inte blogga igår. Jag hade en stressig dag. 
Imorgon sticker vi till Uddevalla för att spela sm i handboll. Det ska bli sååå kul. Hoppas det går bra för oss också nu. 
Nu måste jag sticka. Jag bloggar förmodligen senare. Kramisar.
Kommentarer 14