-

2:a plats i Kalles Kaviar Cup 2013

Tja, vi är nu påväg hem från Smögen. Vi ska sitta i bilen i ungefär 4 timmar. Just nu så är vi typ i Göteborg, imorgon ska jag ju just till Göteborg för att spela Partille Cup. Fast det är inte säkert att jag ska dit där imorgon men hoppas att jag får göra det. Vill så gärna.
I Kalles Kaviar Cup så kom vi 2:a och förlorade på straffar. Så jävla surt är det. 2:a året i rad som det händer precis samma sak.
Jag skriver mer om allt när jag kommer hem från Partille. Vi ses!

Kommentarer 1

Kalles Kaviar Cup - Smögen

Hej, nu bloggar jag från min mobil. Jag är i Smögen just nu och kom hit i tisdags istället för igår. Det är underbart här förutom att det regnade igår. Vi bor på en camping som heter Solviks Camping och det är superfint här. Min familj bor i en stuga. Vi spelade 2 matcher igår, den första vann vi med 5-0 och den andra blev det 1-1 fast den matchen skulle vi ha vunnit. Domaren var så himla katastrof. Han sög seriöst.
Idag ska vi spela en match klockan 13:00 och klockan 20:00. Jag är taggad iaf. Därför kommer det inte bli så bra uppdatering nu men ni får nöja er. Vi ses!

Kommentarer 12

Jag är med och tävlar om en goodiebag från e.l.f.

Hos Maya Lundberg var med och tävla ni också. Glöm inte att anmäla er innan den 4 Juli. LYCKA TILL!
Kommentarer 15

Då var midsommaren över

Bild från Midsommarafton på mig och min bästavän Johanna. (oredigerad bild)
Hej, midsommaren var superkul, men nu är den över tyvärr. Jag berättar mer om det någon annan gång. Denna dagen har jag inte gjort någonting. Fixat lite inför Smögen osv. Vi ska dit på onsdag och jag längtar supermycket. Alla mina kompisar är typ redan där nu så därför har jag ingenting att göra. Imorgon har jag heller ingen aning om vad jag ska göra. Jag får väl ta och packa då. Just nu förbereder jag min packningslista på en app som heter packningslista. Sjukt bra app faktiskt. Ikväll ska jag iväg på handbollsträning, det var så längesen jag tränade så det ska verkligen bli kul.
Kommentarer 4

Glad midsommar

Hej, idag är det midsommarafton och den ska vi fira med våra vänner. Det ska bli jättekul. Vid 15:00 så ska vi ner till ängen och typ träffa kompisar osv. Jag kommer kanske blogga mer idag. 
JAG ÖNSKAR ALLA EN GLAD MIDSOMMAR! ♥
 
Kommentarer 23

Varm sommardag

Igår så var jag med Josefine och hon kom hit vid 14:00 och då hade vi inget att göra så vi stack till Hemköp och köpte en Ben & Jerry's i Brownie Blondie. Den var riktigt god så köp den om ni är lite osäkra. Senare stack vi hem till mig och kollade på TV. Det var riktigt dåligt väder igår så vi hade inget att göra. På kvällen skulle jag spela match på GIF Nike. Vi spelade på KG och förlorade tyvärr med 1-0 och nu är vi ute från skåneserien vilket känns tungt. Det är bara att komma igen och ta nya tag. 
Idag har jag ingen aning vad jag ska göra, förmodligen så blir det stranden. 
Kommentarer 22

Q/A - Skärpet

 
Den här tjejen undrar om man kan köpa skärpet på nätet och det vet jag tyvärr inte om man kan. Men om du ska till Göteborg i sommar så går du in på Chelsea det var där jag köpte det. Eller så söker du på Chelsea Göteborg på nätet eller något liknande. 
Hoppas du blir nöjd med ditt svar. 
 
Idag så ska jag vara med Josefine, vi ska väl bada i vår pool och lite sånt. Senare ska jag iväg och spela fotbollsmatch igen mot GIF Nike. Hoppas på en vinst idag. 
Nu ska jag ut med min reklam. Vi hörs!
Kommentarer 13

Danny Saucedo's officiella musikvideo "Todo El Mundo"

 
Kommentarer 15

Lottningar till Kalles Kaviar Cup, Partille Cup & Gothia Cup

 
 
Kommentarer 9

Nytt inför sommaren

Igår så spelade vi match mot Hjärnarp och vi förlorade tyvärr med 2-0. När vi kom till samlingen i Hjärnarp så fick vi våra "FORTUNA FF ON TOUR tröjor. Vi ska till Kalles Kaviar Cup nästa vecka och två veckor där på så ska vi till Gothia Cup. Eskilscupen är i början på augusti. Fast efter Kalles så ska jag till Göteborg och Partille Cup med handbollen i en vecka. Ni som inte vet vad Gothia Cup och Partille Cup är så är det världens största fotbolls och handbolls turneringar för ungdomar. Det kommer lag till Göteborg från hela världen. Jag har aldrig varit på Gothia innan men detta är fjärde gången som jag är med på Partille och det är nästan samma sak som Gothia bara att det är fotboll och handboll som skiljer de åt. Denna sommaren ska bli sååå kul. Jag längtar verkligen supermycket. 
Mammas kollega var i Göteborg i fredags. Då hennes dotter och dotterns kompis skulle följa med. Så visste både jag och mamma att de hade billiga fake liebeskind skärp för 199 :-. Affären heter Chelsea så de köpte ett sånt till mig och ett till mamma. Jag blev så glad, jag har velat ha ett sånt skärp superlänge. Så tack så jättemycket. 
Idag ska jag vara med Moa igen, jag har ingen aning vad vi gör men vi får se. 
 
Kommentarer 23

iPhone skal - inspiration

 
Här är lite iPhone skal som jag gärna skulle ha klickat hem direkt. Alla skalen är från fyndiq.se
Skalen finns till iPhone 3g, 3gs, 4, 4s och 5. Sjukt bra och billiga skal. Tycker alla borde gå in och kika iaf. 
Nu är Moa här och vi ska snart iväg på match. Vi ses!
Kommentarer 21

SUMMERDESIGN 2013

Tja, jag har fräschat upp min design lite så att den blir lite mer somrig och med lite nyare bilder. Jag blev själv supernöjd med den men vad tycker ni? 
Idag ska jag vara med Moa och vi ska vara hemma hos mig. Vi kanske fotar lite bilder till att ha på min blogg. Förmodligen så går vi ut kanske en sväng på stranden eller så badar vi i vår pool. På kvällen har vi fotbollsmatch i Hjärnarp, det ligger typ utanför Ängelholm. Det är väl hur min dag ser ut.
Kommentarer 16

Vem är Karolina?

Jag är en tjej vid namn Karolina och kom till jorden den 5 januari 1999 jag är då 14 år fyller 15 nästa år. Jag har en tvillingbror som heter Jonathan och en mamma och pappa. 
Jag bor i Sveriges åttonde största stad i Skåne som heter Helsingborg och har i stort sätt bott där i hela mitt liv.
Jag har många drömmar och mål.
Ett av de är att jag vill att Danny Saucedo ska följa mig på instagram och det andra är att jag vill bli känd.
På min fritid så spelar jag fotboll och handboll och det är något jag gör varje dag. Om det inte är fotboll så är det handboll och tvärtom.
Jag har spelat fotboll sedan jag var 5 år alltså i 9 år. Handboll har jag spelat sedan jag var 11 år alltså 3 år.
 Jag måste ha musik i öronen eller bredvid mig hela tiden.
Jag måste ha mina hörlurar i öronen då. Det jag lyssnar på är disco låtar som pop osv. 
Jag har tre stora förebilder i musik, fotboll och handboll. 
Danny Saucedo, Niclas Ekberg och Fernando Torres. Den största förebilden av dem är Danny Saucedo.
Jag älskar hans låtar, han är bara helt underbar och betyder i stort sätt allt för mig. Om jag mår dåligt någondag så måste jag lyssna på hans låtar. Dem gör så jag mår mycket bättre. Jag har sett han live 9 gånger. 
2009: Melodifestivalen med E.M.D i Globen 
2011: Konserthuset i Helsingborg 29 Mars
2012: Melodifestivalen i Malmö och Stockholm, Malmö på RIX FM Festival, Invigningen på Friends Arena, Julgalan i Helsingborg.
2013: Melodifestivalen i Malmö (där träffade jag han också för första gången), Sommarlovsmorgon 14/6-13.

Jag älskar även att shoppa, fixa med designen, blogga och vara med kompisar. 
 
Hoppas ni läser min blogg och följer min blogg! 
Kramisar ♥
//Karolina
 
Jag håller på med en ny design, därför gör jag detta! ♥
Kommentarer 7

Sommarlovsmorgon i Malmö

Hejsan alla fina läsare. Jag har äntligen sommarlov och det fick jag i torsdags. Man får en sån underbar känsla när man har ledigt i 67 dagar ungefär. Igår åkte jag, mamma och min kompis Ida till Malmö för att kolla på sommarlovsmorgon. Jag gick upp vid 06:10 eftersom programmet började klockan 09:00. Det var helt underbart att vara där. Jag och Ida gick bakom bussen och då så såg vi Danny och vi vinkade till han och han vinkade tillbaka till oss. Vi blev superlyckliga. Danny sjöng Todo El Mundo och Amazing. Han är så bra. När jag och Ida satt i publiken så kom han förbi oss och jag räckte ut min hand så fick jag en high five. Han log mot mig och jag log mot han. Han vinkade även till mig utan att jag vinkade till han och kollade på mig hela tiden typ eftersom han känner igen mig. Danny Saucedo du är bäst och en fantastisk förebild för många och mig. Efteråt så gick vi till en går bod som han gick in i och hade sina saker i. Han kom ut men skulle tyvärr ta en taxi till Stockholm. Jag fick inte träffa han tyvärr. Men jag fick en autograf av han ändå som han lämnade kvar eftersom han såg att vi väntade. Det var ett kort som där var ett skivomslag på och då så kunde man signera på en vit remsa där nere som han gjorde till oss. Jag kan visa bilder på det senare. 
Vi stack till Emporia senare och shoppade lite. Det kan jag visa i ett annat inlägg för att detta kommer att bli långt. 
 
 
Kommentarer 12

Sommarlov om 2 dagar

(Det är jag som ligger ner)
Tjabba, alla slutar skolan idag i Helsingborg förtuom min skola som då är Petersvenskolan och Vittra. Känns ju lagom kul, vittra slutar också imorgon och vi bara på torsdag slutar vi. Imorgon ska vi först till skolan och redovisa ett projekt och städa ett klassrum på skolan. Vid 12 så ska min klass 7:4 och 9:4 till Bakken eftersom vi har klassens dag imorgon. Ska faktiskt bli ganska kul. Vi är där i 4 timmar så det ska bli najs. 
Skolan idag började vid 08:30 och så hade vi inget att göra på Big Aid så fick jag och Smilla gå ut och plocka upp skräp i stan. Vi var väl ute i 30 minuter sen ville vi inte längre eftersom jag brände mig på en brännässla. Så vi bestämde oss för att gå in och vi sa att vi kunde städa Magdalenas klassrum och vi gjorde det. Vi gjorde det jättefint och det var faktiskt kul. Jag stack till stan senare med Smilla och vi åt på subway och shoppade lite. Jag fick också reda på att min mobil är lagad och jag kommer att få tillbaka den imorgon, den funkade igen när de nollställde den. Så jag kommer att få tillbaka min iPhone 4s igen. Det kostade 600 :- att laga skärmen. Jag är glad att jag kommer få tillbaka den. Nu ska jag börja förbereda mig inför fotbollsträning.
Kommentarer 16